Vänligen verifiera din e-postadress genom att klicka på länken som skickats till youremail@gmail.com eller skicka igen.
mönster

Virkad droppkorg "Nadine"

Virka en vacker väggkorg med eller utan träring

Fina virkade korgar kan man aldrig ha för många av och med denna instruktion kan du virka en variant som du enkelt kan hänga upp på väggen! I den här instruktionen kommer vi att virka en hängande korg "Nadine" i EKO Medium Tube yarn och instruktionen är anpassad för nybörjare. Korgen virkas med virknål 8 mm. I mönstret kan du välja mellan att virka upphängningen med en träring eller virka den hängande loopen. Korgen kan också virkas i andra EKO-garn, t.ex. EKO Mini, Braided rope 5 mm eller Braided rope 4 mm.

Om du vill virka en större variant av denna korgen så finns det en guide i texten vilka varv du behöver lägga till, dessa varv finns inte med i videon men alla moment är samma som på båda korgarna men olika antal maskor etc.

Garnåtgång: Ca 280-300 g i EKO Medium (för den stora korgen behövs ca 550 g)

Virkad droppkorg "Nadine"

Detta behöver du:

EKO Medium Tube yarn

Den mellantjocka varianten av våra tube-garner för virkning, gjord av 80% återvunnet bomull

Köp produkt

Virknål 8mm

Virknål i bambu

Köp produkt

Makramé ring 40mm

Gjord av trä

Köp produkt

Såhär gör du

Lizette By

Vi fortsätter att utveckla Make Your Own

För alla som vill njuta av premiumfunktioner och exklusivt innehåll har vi skapat ett medlemskap som hjälper oss att utveckla sajten vidare. Vi har redan nu publicerat nya funktioner till sajten som du kan testa gratis i 7 dagar, när du skapar ett konto.

Med MYO's medlemskap får du tillgång till alla instruktioner på den här sidan, men även medlemserbjudanden och förtur till nya produktlanseringar. Läs mer om medlemskapet via länken nedan.

Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10