Vänligen verifiera din e-postadress genom att klicka på länken som skickats till youremail@gmail.com eller skicka igen.
mönster

Ullfilt i puffmaskor "Li"

Virka en egen mysig filt i puffmaskor

Här visar vi dig hur du virkar en filt i vacker struktur med nybörjarvänlig instruktion. Vi går igenom alla steg tillsammans i videon så du kan skapa denna filt. Strukturen till filten bildas av att virka i puffmaskor i vårt MYO Basic Wool garn. Storleken på filen kan anpassas till den storlek som du önskar. Det enda som behövs förutom garnet är virknål 6 mm. Färgerna i videon är beige och nature white.

Garnåtgång: ca 450 g för en filt som mäter ca 50 x 70 cm

Ullfilt i puffmaskor "Li"

Detta behöver du:

MYO Basic wool | 100g

Basic wool - Ullgarn

Köp produkt

Virknål 6mm

Virknål i bambu

Köp produkt

Såhär gör du

Lizette By

Vi fortsätter att utveckla Make Your Own

För alla som vill njuta av premiumfunktioner och exklusivt innehåll har vi skapat ett medlemskap som hjälper oss att utveckla sajten vidare. Vi har redan nu publicerat nya funktioner till sajten som du kan testa gratis i 7 dagar, när du skapar ett konto.

Eftersom vi precis har lanserat den nya versionen av sajten har vi nu en kampanj för en årsprenumeration. Genom att köpa ett helt år säkerställer du tillgången till alla våra instruktioner och medlemsförmåner i 12 månaders tid.

Om du vill utnyttja rabatten kan du nu signa upp för en årsprenumeration för 450kr per år (38,50kr i månaden) med koden CREATEWITHMYO. Medlemskapet kommer att innebära även andra förmåner, rabatter på garnerna med mera.

Tack för att du är med i vår community!

Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10