Vänligen verifiera din e-postadress genom att klicka på länken som skickats till youremail@gmail.com eller skicka igen.
mönster

Hatt i Granny squares "Emma"

Äntligen en enkel mönster för en hatt med mormorsrutor

I den här instruktionen kommer vi att virka en Bucket Hat i mormorsrutor. Garnet som används är EKO Nano tube yarn (köp hos makeyourown.se), som är ett lätthanterligt garn tillverkat av 80% återvunnet bomull. Du kan använda olika färger på hatten, eller göra hatten med bara en färg. Valet är ditt! I detta mönster använder vi tre olika färger och vi börjar med toppen för att sedan virka rutorna & sätta ihop dom. Avslutningsvis gör vi skärmen som du själv bestämmer storleken för. Mönstret är gjort för att passa nybörjare och vi går igenom alla steg i videon.

Till hatten behöver du 1-3 färger av EKO Nano tube yarn, samt virknål storlek 6. EKO Nano kan du använda även till t.ex.till virkade linnen.

Garnåtgång: ca 250g

Hatt i Granny squares "Emma"

Detta behöver du:

EKO Nano Tube yarn

Ett nytt, smalare garn för virkning av kläder och accessoarer!

Köp produkt

Virknål 6mm

Virknål i bambu

Köp produkt

Såhär gör du

Lizette By

Vi fortsätter att utveckla Make Your Own

För alla som vill njuta av premiumfunktioner och exklusivt innehåll har vi skapat ett medlemskap som hjälper oss att utveckla sajten vidare. Vi har redan nu publicerat nya funktioner till sajten som du kan testa gratis i 7 dagar, när du skapar ett konto.

Med MYO's medlemskap får du tillgång till alla instruktioner på den här sidan, men även medlemserbjudanden och förtur till nya produktlanseringar. Läs mer om medlemskapet via länken nedan.

Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10