Vänligen verifiera din e-postadress genom att klicka på länken som skickats till youremail@gmail.com eller skicka igen.
mönster

Virkad väst "Hedvig"

Virka din egna väst "Hedvig"

Med denna instruktion kan du lära dig att virka en fin och trendig väst i vårt garn EKO Nano Tube yarn och virknål 6 mm (eller 7 mm). Mönstret är nybörjarvänligt och enkelt att följa. Den kommer i fyra olika storlekar så du kan själv välja om du vill virka en större storlek för att få den oversized.

Garnåtgång: Ca 350-400g (strl S)

Virkad väst "Hedvig"

Detta behöver du:

EKO Nano Tube yarn

Ett nytt, smalare garn för virkning av kläder och accessoarer!

Köp produkt

Virknål 6mm

Virknål i bambu

Köp produkt

Såhär gör du

Det här mönstret virkas platt, du börjar med att virka botten sen därifrån virkar du fram- och bakstycket. Om du vill ha västen lätt oversize kan du virka en storlek större än tänkt. Det är enkelt att testa redan från första varvet hur stor västen kommer vara på dig, virka antal öglor för storleken du valt och håll den om bysten. Västen är tänkt att vara en öppen modell dvs inte helt stängd framtill. ‍ I mönstret virkas storlek S och när antal öglor/maskor anges är det storlek S som är huvudstorleken. Öglor/maskor för de andra storlekarna står efteråt inom parentes: S - ca 74 cm M - ca 82 cm L - ca 90 cm XL - ca 100 cm

Rebecca Pedersen

Vi fortsätter att utveckla Make Your Own

För alla som vill njuta av premiumfunktioner och exklusivt innehåll har vi skapat ett medlemskap som hjälper oss att utveckla sajten vidare. Vi har redan nu publicerat nya funktioner till sajten som du kan testa gratis i 7 dagar, när du skapar ett konto.

Med MYO's medlemskap får du tillgång till alla instruktioner på den här sidan, men även medlemserbjudanden och förtur till nya produktlanseringar. Läs mer om medlemskapet via länken nedan.

Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10