Vänligen verifiera din e-postadress genom att klicka på länken som skickats till youremail@gmail.com eller skicka igen.
mönster

Virkad väska "Signe"

Redo för catwalken? Vårens hetaste trend är här - en busig, flerfärgad väska! 

Med den här instruktionen lär du dig att virka en väska med garnet EKO Medium 1000g samt en eller två rullar av vårt andra garn EKO Nano. Meningen är alltså att du blandar dina favoritfärger och skapar en alldeles egen design! Denna grundinstruktion hjälper dig att förstå hur du enkelt får till designen, och vill du testa någon annan kombination av garner så går det också bra. Färgerna i videon är orange, lavender och chalk pink.

Garnåtgång: ca 400-900g beroende på storlek på din väska (se steg 2)

Virkad väska "Signe"

Detta behöver du:

EKO Medium Tube yarn

Den mellantjocka varianten av våra tube-garner för virkning, gjord av 80% återvunnet bomull

Köp produkt

Virknål 10mm

Virknål i bambu

Köp produkt

EKO Nano Tube yarn

Ett nytt, smalare garn för virkning av kläder och accessoarer!

Köp produkt

Såhär gör du

‍Med den här instruktionen lär du dig att virka en väska med garnet EKO Medium 1000g samt en eller två rullar av vårt andra garn EKO Nano. Vi vill alltså att du blandar dina favoritfärger och skapar en alldeles egen design! Denna väskan ska absolut inte se perfekt ut, den ska vara ROLIG att göra! Så ingen press utan lek med färgerna och virknålen- hur du än gör så kommer väskan att bli fin. Jag har valt att låta garnändar att hänga och slänga- och handtaget är fastsatta på ett sätt jag kände för just den dagen. Gör som du vill- eller följ mig! Instruktionen hjälper dig att förstå hur du ska mäta botten och sidan, så att du under processen kan själv bestämma hur stor väska du vill göra. Du kan välja att virka en större väska för att få plats med din laptop, se exempel på storlekar i instruktionen under steg 2. Have fun! // Kreatören Salli

Salli Skött

Vi fortsätter att utveckla Make Your Own

För alla som vill njuta av premiumfunktioner och exklusivt innehåll har vi skapat ett medlemskap som hjälper oss att utveckla sajten vidare. Vi har redan nu publicerat nya funktioner till sajten som du kan testa gratis i 7 dagar, när du skapar ett konto.

Med MYO's medlemskap får du tillgång till alla instruktioner på den här sidan, men även medlemserbjudanden och förtur till nya produktlanseringar. Läs mer om medlemskapet via länken nedan.

Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10