Vänligen verifiera din e-postadress genom att klicka på länken som skickats till youremail@gmail.com eller skicka igen.
mönster

Virkad kanin "Leia"

Virka prydnadskaninen "Leia" som gör sig jättefin i ett barnrum

Detta är ett perfekt projekt för dig som vill testa på att virka djur! Alla moment finns tydliga i instruktionsvideon och texten så att alla ska kunna testa på att virka djur. Till denna kanin behöver du EKO Nano Tube yarn, virknål i bambu 6 mm samt något att fylla kaninen med, exempelvis vadd (40g-50g). Du behöver även en nål, tunt garn till ögon och nos samt säkerhetsnålar till monteringen (valfritt).

Garnåtgång: ca 200-250g

Virkad kanin "Leia"

Detta behöver du:

EKO Nano Tube yarn

Ett nytt, smalare garn för virkning av kläder och accessoarer!

Köp produkt

Virknål 6mm

Virknål i bambu

Köp produkt

Såhär gör du

Lizette By

Vi fortsätter att utveckla Make Your Own

För alla som vill njuta av premiumfunktioner och exklusivt innehåll har vi skapat ett medlemskap som hjälper oss att utveckla sajten vidare. Vi har redan nu publicerat nya funktioner till sajten som du kan testa gratis i 7 dagar, när du skapar ett konto.

Eftersom vi precis har lanserat den nya versionen av sajten har vi nu en kampanj för en årsprenumeration. Genom att köpa ett helt år säkerställer du tillgången till alla våra instruktioner och medlemsförmåner i 12 månaders tid.

Om du vill utnyttja rabatten kan du nu signa upp för en årsprenumeration för 450kr per år (38,50kr i månaden) med koden CREATEWITHMYO. Medlemskapet kommer att innebära även andra förmåner, rabatter på garnerna med mera.

Tack för att du är med i vår community!

Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10