Vänligen verifiera din e-postadress genom att klicka på länken som skickats till youremail@gmail.com eller skicka igen.
mönster

Make-Up bag "Sofia"

Virka "Sofia" necessär som är perfekt att ha med i väskan

I denna instruktion kommer vi att virka en necessär i vårt garn EKO Nano. I videon visas även hur vi fäster en dragkedja. Till denna instruktion behöver du EKO Nano Tube yarn, virknål 6 mm, blixtlås på 20 cm samt stor synål. Måttet på necessären är ca 20 cm, men kan variera beroende på om du väljer att göra den större och hur hårt / löst du virkar.

Make-Up bag "Sofia"

Detta behöver du:

EKO Nano Tube yarn

Ett nytt, smalare garn för virkning av kläder och accessoarer!

Köp produkt

Virknål 6mm

Virknål i bambu

Köp produkt

Såhär gör du

Isabella Sääf

Vi fortsätter att utveckla Make Your Own

För alla som vill njuta av premiumfunktioner och exklusivt innehåll har vi skapat ett medlemskap som hjälper oss att utveckla sajten vidare. Vi har redan nu publicerat nya funktioner till sajten som du kan testa gratis i 7 dagar, när du skapar ett konto.

Eftersom vi precis har lanserat den nya versionen av sajten har vi nu en kampanj för en årsprenumeration. Genom att köpa ett helt år säkerställer du tillgången till alla våra instruktioner och medlemsförmåner i 12 månaders tid.

Om du vill utnyttja rabatten kan du nu signa upp för en årsprenumeration för 450kr per år (38,50kr i månaden) med koden CREATEWITHMYO. Medlemskapet kommer att innebära även andra förmåner, rabatter på garnerna med mera.

Tack för att du är med i vår community!

Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10