Vänligen verifiera din e-postadress genom att klicka på länken som skickats till youremail@gmail.com eller skicka igen.
mönster

Virkat kuddfodral "Sara"

Klä om din gamla kudde - virka kuddfodralet "Sara" med vår enkla instruktion

Denna instruktion är uppföljaren till mönstret på vårt fina kuddfodral "Sara" i ränder. Detta kuddfodral ger en annan struktur på framsidan och virkas i en annan teknik som passar både dig som är nybörjare och dig som har virkat ett tag. Detta kuddfodral virkas i EKO Mini tube yarn och med en virknål på 7 mm. Vill du göra kuddfodralet fyrkantigt och följer mönstret nedan så behöver du även en innerkudde på 45 x 45 cm eller 50 x 50 cm.

Garnåtgång: ca 1000 g (beroende på hur hårt du virkar)

Virkat kuddfodral "Sara"

Detta behöver du:

EKO Mini Tube yarn

Den smalaste varianten av våra bandgarn för virkning, som är gjord av 80% återvunnet bomull.

Köp produkt

Virknål 7mm

100% bambu

Köp produkt

Såhär gör du

Detta kuddfodral virkas med olika tekniker på framsidan och baksidan, men du kan självklart använda samma mönster på båda sidor om du önskar. Använder du 'framsidan' på båda sidor så kommer det gå åt mer garn än garnåtgången som angetts. Desamma gäller om du virkar sidorna större än instruktionen.

Lizette By

Vi fortsätter att utveckla Make Your Own

För alla som vill njuta av premiumfunktioner och exklusivt innehåll har vi skapat ett medlemskap som hjälper oss att utveckla sajten vidare. Vi har redan nu publicerat nya funktioner till sajten som du kan testa gratis i 7 dagar, när du skapar ett konto.

Eftersom vi precis har lanserat den nya versionen av sajten har vi nu en kampanj för en årsprenumeration. Genom att köpa ett helt år säkerställer du tillgången till alla våra instruktioner och medlemsförmåner i 12 månaders tid.

Om du vill utnyttja rabatten kan du nu signa upp för en årsprenumeration för 450kr per år (38,50kr i månaden) med koden CREATEWITHMYO. Medlemskapet kommer att innebära även andra förmåner, rabatter på garnerna med mera.

Tack för att du är med i vår community!

Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10