Vänligen verifiera din e-postadress genom att klicka på länken som skickats till youremail@gmail.com eller skicka igen.
mönster

Virkad korg "Ruby" 2

Virka en stor korg till filtar, kuddar, tvätt eller leksaker.

Denna korg är en stor variant av "Ruby". Denna teknik passar bra om du vill virka en stor korg, exempelvis som tvättkorg eller som en inredningskorg till leksaker eller filtar och kuddar. Detta mönster skapar en stabil korg med diagonalt mönster. Ett tips är också att virka stor botten med låg sida, då passar den bra som en hundkorg till en liten hund. Mönstret är enkelt att lära sig! Du kan göra korgen i den storleken du vill, av 2 kg garn får du diameter på ca 40-42 cm och höjd på ca 23-24 cm. Korgen på bilden är 42 cm i diameter och 32 cm hög. Om du vill använda träbotten till korgen går det jättebra, kika i vår shop efter träbotten 40 cm.

Garnåtgång: ca 2 600 g för att få en korg med 42 cm i diameter och 32 cm hög. Tänk på att allt beror på hur hårt eller löst du virkar.

Virkad korg "Ruby" 2

Detta behöver du:

EKO Braided rope 5mm | 1000g

EKO Braided rope 5mm lämpar sig utmärkt till makramé-arbeten som amplar, väskor, sladdskydd mm, men även för virkning.

Köp produkt

Virknål 8mm

Virknål i bambu

Köp produkt

Såhär gör du

Denna instruktion har samma video som vår korg "Ruby" Alla tekniker är exakt desamma, det som skiljer är endast extra varv i botten för att botten ska bli ännu större. Här är det upp till dig hur stor du önskar din korgbotten. Korgen virkas genom att först göra klart botten, sedan virka ett sidovarv som gör att korgen börjar gå uppåt. Sedan virkas ett varv på väggen och efter det så börjar vi med själva tekniken "Goose foot stitch". Korgen på bilden är ca 42 cm i diameter och endast botten väger ungefär 600 g /Lizette

Lizette By

Vi fortsätter att utveckla Make Your Own

För alla som vill njuta av premiumfunktioner och exklusivt innehåll har vi skapat ett medlemskap som hjälper oss att utveckla sajten vidare. Vi har redan nu publicerat nya funktioner till sajten som du kan testa gratis i 7 dagar, när du skapar ett konto.

Eftersom vi precis har lanserat den nya versionen av sajten har vi nu en kampanj för en årsprenumeration. Genom att köpa ett helt år säkerställer du tillgången till alla våra instruktioner och medlemsförmåner i 12 månaders tid.

Om du vill utnyttja rabatten kan du nu signa upp för en årsprenumeration för 450kr per år (38,50kr i månaden) med koden CREATEWITHMYO. Medlemskapet kommer att innebära även andra förmåner, rabatter på garnerna med mera.

Tack för att du är med i vår community!

Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10