Vänligen verifiera din e-postadress genom att klicka på länken som skickats till youremail@gmail.com eller skicka igen.
mönster

Virkad Knot Bag "Siri"

Virka en vacker och praktisk väska till sommaren. Knot bag blir din bästa vän till stan eller festivaler.

I den här instruktionen kommer vi att virka en härlig sommarväska i EKO Mini Tube yarn. Du kan även välja att använda EKO Medium istället, ifall du vill att väskan ska gå fortare att virka, men då kommer den bli något tjockare och ha lite annan struktur. Färgen som används i videon är grafit blue.

Garnåtgång: 1000 g EKO Mini tube yarn (samma storlek som på bilden). Väljer du att virka i EKO Medium så gör väskan något mindre, då ett tjockare garn har en annan garnåtgång.  

Virkad Knot Bag "Siri"

Detta behöver du:

EKO Mini Tube yarn

Den smalaste varianten av våra bandgarn för virkning, som är gjord av 80% återvunnet bomull.

Köp produkt

Virknål 7mm

100% bambu

Köp produkt

Såhär gör du

Salli Skött

Vi fortsätter att utveckla Make Your Own

För alla som vill njuta av premiumfunktioner och exklusivt innehåll har vi skapat ett medlemskap som hjälper oss att utveckla sajten vidare. Vi har redan nu publicerat nya funktioner till sajten som du kan testa gratis i 7 dagar, när du skapar ett konto.

Eftersom vi precis har lanserat den nya versionen av sajten har vi nu en kampanj för en årsprenumeration. Genom att köpa ett helt år säkerställer du tillgången till alla våra instruktioner och medlemsförmåner i 12 månaders tid.

Om du vill utnyttja rabatten kan du nu signa upp för en årsprenumeration för 450kr per år (38,50kr i månaden) med koden CREATEWITHMYO. Medlemskapet kommer att innebära även andra förmåner, rabatter på garnerna med mera.

Tack för att du är med i vår community!

Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10