Vänligen verifiera din e-postadress genom att klicka på länken som skickats till youremail@gmail.com eller skicka igen.
mönster

Virkad hatt "Ella"

Virka en underbar sommarhatt som är snabb och rolig att göra! 

Hatten är gjord i vårt nya pappersgarn som finns i flera härliga färger och väger ingenting - alltså perfekt för soliga semesterdagar.

Hatten är virkad med en virknål storlek 7 mm och färgen som används i videon heter brun, men i vår webshop www.makeyourown.se hittar du fler färger för detta garn för att skapa din alldeles unika sommarhatt.

Virkad hatt "Ella"

Detta behöver du:

Pappersgarn 100g

Ett härligt pappersgarn för virkning av accessoarer

Köp produkt

Virknål 7mm

100% bambu

Köp produkt

Såhär gör du

Denna hatt är anpassad till nybörjare och vi går igenom alla moment tillsammans. Hatten är gjord i vårt nya pappersgarn som finns i flera härliga färger och det väger ingenting. Den är virkad med en virknål i 7 mm och färgen som används i videon heter brun, men du kan välja vilken av de 5 färgerna du vill för att skapa din alldeles unika sommarhatt.

Viktoria Jansson

Vi fortsätter att utveckla Make Your Own

För alla som vill njuta av premiumfunktioner och exklusivt innehåll har vi skapat ett medlemskap som hjälper oss att utveckla sajten vidare. Vi har redan nu publicerat nya funktioner till sajten som du kan testa gratis i 7 dagar, när du skapar ett konto.

Med MYO's medlemskap får du tillgång till alla instruktioner på den här sidan, men även medlemserbjudanden och förtur till nya produktlanseringar. Läs mer om medlemskapet via länken nedan.

Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10