Vänligen verifiera din e-postadress genom att klicka på länken som skickats till youremail@gmail.com eller skicka igen.
mönster

Frottématta (rund) "Selma"

Virka en mjuk och härlig frottématta till badrummet

Att virka en rund matta till badrummet (eller någon annanstans) går fort med denna instruktion. I denna instruktion visar vi hur man byter färg var 5:e varv. Storleken för mattan kan du bestämma själv. Vi rekommenderar virknål storlek 10 eller 12, men har du storlek 8 hemma så går det också bra. Kom i så fall ihåg att dra varje maska lite extra så det inte blir för tight virkning.

Garnåtgång: För att virka en matta med 80 cm i diameter behöver du 1200 g EKO Frotté. Önskar du göra mattan större kan du köpa fler rullar, eller blanda olika färger.

Frottématta (rund) "Selma"

Detta behöver du:

EKO Froté Craft yarn | 1200g

Ett mjukt och härligt frotté-garn som tillämpar sig perfekt för virkning, stickning eller vävning av mattor och handdukar

Köp produkt

Virknål 10mm

Virknål i bambu

Köp produkt

Såhär gör du

Oona von Zweygbergk

Vi fortsätter att utveckla Make Your Own

För alla som vill njuta av premiumfunktioner och exklusivt innehåll har vi skapat ett medlemskap som hjälper oss att utveckla sajten vidare. Vi har redan nu publicerat nya funktioner till sajten som du kan testa gratis i 7 dagar, när du skapar ett konto.

Eftersom vi precis har lanserat den nya versionen av sajten har vi nu en kampanj för en årsprenumeration. Genom att köpa ett helt år säkerställer du tillgången till alla våra instruktioner och medlemsförmåner i 12 månaders tid.

Om du vill utnyttja rabatten kan du nu signa upp för en årsprenumeration för 450kr per år (38,50kr i månaden) med koden CREATEWITHMYO. Medlemskapet kommer att innebära även andra förmåner, rabatter på garnerna med mera.

Tack för att du är med i vår community!

Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10