Vänligen verifiera din e-postadress genom att klicka på länken som skickats till youremail@gmail.com eller skicka igen.
mönster

Virkad bricka "Barbro"

Duka fram fikat med din alldeles egna virkade bricka ”Barbro”.

Med en träbotten får brickan både stabilitet och sparar tid, vilket gör att ditt projekt blir klar fort. Brickan kan virkas precis i vilken storlek du vill, i videon använder vi oss av MYOs största runda träbotten (med 30cm diameter), men du kan lika gärna virka en liten runda eller kvadratisk. Följ enkelt stegen i instruktionen.

Garnåtgång: ca 300 g (beroende på hur stor och hög bricka du vill virka samt hur hårt du virkar)

Virkad bricka "Barbro"

Detta behöver du:

Virknål 6mm

Virknål i bambu

Köp produkt

Virknål 8mm

Virknål i bambu

Köp produkt

EKO Medium Tube yarn

Den mellantjocka varianten av våra tube-garner för virkning, gjord av 80% återvunnet bomull

Köp produkt

MYO Korgbotten 30 cm

Träbotten för t.ex. virkade korgar

Köp produkt

Såhär gör du

Den här brickan är super enkel att göra! Med en träbotten får brickan både stabilitet och sparar tid, vilket gör att ditt projekt blir klar fort. Vi börjar med att dra garnet genom hålen, och sedan fortsätter virka runt. Hålen är 8mm stora, därför kan det vara bra att ha en mindre virknål till hands när du gör den första rundan - sen kan du fortsätta virka med virknål storlek 8 mm.

Rebecca Pedersen

Vi fortsätter att utveckla Make Your Own

För alla som vill njuta av premiumfunktioner och exklusivt innehåll har vi skapat ett medlemskap som hjälper oss att utveckla sajten vidare. Vi har redan nu publicerat nya funktioner till sajten som du kan testa gratis i 7 dagar, när du skapar ett konto.

Eftersom vi precis har lanserat den nya versionen av sajten har vi nu en kampanj för en årsprenumeration. Genom att köpa ett helt år säkerställer du tillgången till alla våra instruktioner och medlemsförmåner i 12 månaders tid.

Om du vill utnyttja rabatten kan du nu signa upp för en årsprenumeration för 450kr per år (38,50kr i månaden) med koden CREATEWITHMYO. Medlemskapet kommer att innebära även andra förmåner, rabatter på garnerna med mera.

Tack för att du är med i vår community!

Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10