Vänligen verifiera din e-postadress genom att klicka på länken som skickats till youremail@gmail.com eller skicka igen.
mönster

Virkad Clutch "Flora"

Virka en fin handväska "clutch" i vårt garn EKO Nano
Detta är en nybörjarvänlig instruktion som passar alla! En clutch är fin att ha i vardagen men också till ett bröllop eller fest! Den är gjord med 4 runda små blomrutor som sedan monteras ihop. I videon visas även hur vi fäster en blixtlås. Till denna instruktion behöver du 1-4 färger av EKO Nano Tube Yarn, en virknål 6 mm, en blixtlås med en löpare samt nål och tråd att sy fast blixtlåset med. I videon används blixtlås som är köpt på metervara, men du kan använda en färdig blixtlås om du vill. Måttet på "clutchen" är ca 26 cm, beroende på om du väljer att göra den större och hur hårt/löst du virkar. Färgerna som används i videon är light peach, chalk green och nature white.

Garnåtgång: Ca 220 g beroende på hur hårt/löst du virkar och om du väljer att göra den större eller mindre.

Virkad Clutch "Flora"

Detta behöver du:

EKO Nano Tube yarn

Ett nytt, smalare garn för virkning av kläder och accessoarer!

Köp produkt

Virknål 6mm

Virknål i bambu

Köp produkt

Såhär gör du

Lizette By

Vi fortsätter att utveckla Make Your Own

För alla som vill njuta av premiumfunktioner och exklusivt innehåll har vi skapat ett medlemskap som hjälper oss att utveckla sajten vidare. Vi har redan nu publicerat nya funktioner till sajten som du kan testa gratis i 7 dagar, när du skapar ett konto.

Eftersom vi precis har lanserat den nya versionen av sajten har vi nu en kampanj för en årsprenumeration. Genom att köpa ett helt år säkerställer du tillgången till alla våra instruktioner och medlemsförmåner i 12 månaders tid.

Om du vill utnyttja rabatten kan du nu signa upp för en årsprenumeration för 450kr per år (38,50kr i månaden) med koden CREATEWITHMYO. Medlemskapet kommer att innebära även andra förmåner, rabatter på garnerna med mera.

Tack för att du är med i vår community!

Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10