Vänligen verifiera din e-postadress genom att klicka på länken som skickats till youremail@gmail.com eller skicka igen.
mönster

Virkad väska "Azalea"

Virka en stor väska med blomrutor med vår nybörjarvänliga instruktion

Denna väska "Azalea" passar perfekt till alla ärenden på stan eller till gymmet och har även gott om plats för din dator. Väskan kan virkas i så många färger som du vill men i denna instruktion kommer det visas med 3 olika färger. Du behöver 3 rullar EKO Nano och en 6 mm virknål. Om väskan läggs platt är måtten ca 54cm bred och 54 ca hög (utan handtag).

Garnåtgång: Ca 1100 g beroende på hur hårt eller löst du virkar samt om rutorna görs större eller mindre än mönstret. Observera att om du vill ha väska i en grundfärg såsom det visas i mönstret så behövs två rullar av samma grundfärg.

Virkad väska "Azalea"

Detta behöver du:

EKO Nano Tube yarn

Ett nytt, smalare garn för virkning av kläder och accessoarer!

Köp produkt

Virknål 6mm

Virknål i bambu

Köp produkt

Såhär gör du

I denna instruktion kommer vi att virka en väska med blomrutor. Den passar perfekt till alla ärenden på stan eller till gymmet och har även gott om plats för din dator.

Lizette By

Vi fortsätter att utveckla Make Your Own

För alla som vill njuta av premiumfunktioner och exklusivt innehåll har vi skapat ett medlemskap som hjälper oss att utveckla sajten vidare. Vi har redan nu publicerat nya funktioner till sajten som du kan testa gratis i 7 dagar, när du skapar ett konto.

Med MYO's medlemskap får du tillgång till alla instruktioner på den här sidan, men även medlemserbjudanden och förtur till nya produktlanseringar. Läs mer om medlemskapet via länken nedan.

Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10