Vänligen verifiera din e-postadress genom att klicka på länken som skickats till youremail@gmail.com eller skicka igen.
mönster

Makramé lampsladd "Lana"

Få ett nytt & fräscht utseende till din lampsladd, med tekniken makramé

Den här instruktionen hjälper dig att täcka dina gamla sladdar och få dom att se mysigare och vackrare ut i ditt hem. För att använda denna teknik till en lampsladd behöver du en lampsladd, max. 5m lång som dom flesta teknikaffärerna säljer - ifall du inte skulle ha en gammal sladd hemma. Får du över garn från ditt projekt så kan du med samma teknik klä in även andra, kortare sladdar; till exempel mobilladdare!

Vi rekommenderar garnet EKO Braided Rope 5mm, men tekniken fungerar egentligen med vilka som helst garn du har hemma. Så det går bra att använda även ett smalare garn.

Svårighetsgrad: Nybörjare

Makramé lampsladd "Lana"

Detta behöver du:

EKO Braided rope 5mm | 1000g

EKO Braided rope 5mm lämpar sig utmärkt till makramé-arbeten som amplar, väskor, sladdskydd mm, men även för virkning.

Köp produkt

Såhär gör du

Salli Skött

Vi fortsätter att utveckla Make Your Own

För alla som vill njuta av premiumfunktioner och exklusivt innehåll har vi skapat ett medlemskap som hjälper oss att utveckla sajten vidare. Vi har redan nu publicerat nya funktioner till sajten som du kan testa gratis i 7 dagar, när du skapar ett konto.

Eftersom vi precis har lanserat den nya versionen av sajten har vi nu en kampanj för en årsprenumeration. Genom att köpa ett helt år säkerställer du tillgången till alla våra instruktioner och medlemsförmåner i 12 månaders tid.

Om du vill utnyttja rabatten kan du nu signa upp för en årsprenumeration för 450kr per år (38,50kr i månaden) med koden CREATEWITHMYO. Medlemskapet kommer att innebära även andra förmåner, rabatter på garnerna med mera.

Tack för att du är med i vår community!

Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10