Vänligen verifiera din e-postadress genom att klicka på länken som skickats till youremail@gmail.com eller skicka igen.
mönster

Makramé laddsladd

Få ett nytt & fräscht utseende till din laddsladd, med tekniken makramé

Den här instruktionen hjälper dig att täcka dina gamla sladdar och få dom att se mysigare och vackrare ut i ditt hem. I Instruktionen använder vi mobilsladd som ett exempel, men samma teknik kan du såklart använda för alla sorts sladdar. När du planerar inköp av garn, tänk på att du behöver räkna med 12 gånger sladdens längd.

Vi rekommenderar garnet EKO Braided Rope 5mm, men tekniken fungerar egentligen med vilka som helst garn du har hemma. Så det går bra att använda även ett smalare garn. Virknålen hjälper dig att sätta fast änderna, men är inte obligatorisk.

Makramé laddsladd

Detta behöver du:

EKO Braided rope 5mm | 1000g

EKO Braided rope 5mm lämpar sig utmärkt till makramé-arbeten som amplar, väskor, sladdskydd mm, men även för virkning.

Köp produkt

Virknål 8mm

Virknål i bambu

Köp produkt

Såhär gör du

Salli Skött

Vi fortsätter att utveckla Make Your Own

För alla som vill njuta av premiumfunktioner och exklusivt innehåll har vi skapat ett medlemskap som hjälper oss att utveckla sajten vidare. Vi har redan nu publicerat nya funktioner till sajten som du kan testa gratis i 7 dagar, när du skapar ett konto.

Eftersom vi precis har lanserat den nya versionen av sajten har vi nu en kampanj för en årsprenumeration. Genom att köpa ett helt år säkerställer du tillgången till alla våra instruktioner och medlemsförmåner i 12 månaders tid.

Om du vill utnyttja rabatten kan du nu signa upp för en årsprenumeration för 450kr per år (38,50kr i månaden) med koden CREATEWITHMYO. Medlemskapet kommer att innebära även andra förmåner, rabatter på garnerna med mera.

Tack för att du är med i vår community!

Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10