Vänligen verifiera din e-postadress genom att klicka på länken som skickats till youremail@gmail.com eller skicka igen.
mönster

AirPodsfodral "Arild"

Virka ett fodral till dina airpods

Ett snabbt och kul virkprojekt att göra på lunchpausen, på bussen eller i soffan där hemma. I fyra enkla steg och lika många färger om du vill. Med denna instruktion kan du lära dig både hur du virkar små mormorsrutaor och hur du fäster dem till att bli ett AirPodsfodral. Har du garnrester liggande hemma är det här ett perfekt projekt att använda dem till. Snyggt och praktiskt, går såklart att använda till fler småsaker du behöver hålla reda på i väskan! I videon används MYO Basic wool och vikrnål 6 mm.

Garnåtgång: ca 15 g (beroende på hur hårt du virkar)

AirPodsfodral "Arild"

Detta behöver du:

MYO Basic wool | 100g

Basic wool - Ullgarn

Köp produkt

Virknål 6mm

Virknål i bambu

Köp produkt

Såhär gör du

I denna instruktion virkar vi först dom små rutorna som vi sedan fäster ihop. Ha så kul och hoppas du gillar din nya airpods-fodral!

Rebecca Pedersen

Vi fortsätter att utveckla Make Your Own

För alla som vill njuta av premiumfunktioner och exklusivt innehåll har vi skapat ett medlemskap som hjälper oss att utveckla sajten vidare. Vi har redan nu publicerat nya funktioner till sajten som du kan testa gratis i 7 dagar, när du skapar ett konto.

Med MYO's medlemskap får du tillgång till alla instruktioner på den här sidan, men även medlemserbjudanden och förtur till nya produktlanseringar. Läs mer om medlemskapet via länken nedan.

Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10