Vänligen verifiera din e-postadress genom att klicka på länken som skickats till youremail@gmail.com eller skicka igen.
mönster

Virkad väska "Monica" 2

Virka en enkel Flower tote bag i trendiga blomrutor i vårt EKO nano garn

Virka väskan "Monica" med blomformade mormorsrutor med vår nybörjarvänliga instruktion. Den här väskan kan du virka antingen med EKO Braided rope 3mm eller EKO Nano tube yarn (small)- med exakt samma instruktion kan du alltså få två olika utseenden, beroende på vilket garn du använder. Väskan som du ser på bilden har virkats med EKO Nano tube yarn, i tre olika färger (chalk green, light peach och nature white), men vi använder samma videoinstruktion som för den större varianten med EKO Braided rope 3mm.

Garnåtgång: Ca 620g av EKO Nano tube yarn, beroende på hur hårt/löst du virkar samt hur hög du väljer att virka väskan. Du behöver alltså en rulle per färg (men kommer även att få garn över).

Virkad väska "Monica" 2

Detta behöver du:

EKO Nano Tube yarn

Ett nytt, smalare garn för virkning av kläder och accessoarer!

Köp produkt

Virknål 6mm

Virknål i bambu

Köp produkt

Såhär gör du

Lizette By

Vi fortsätter att utveckla Make Your Own

För alla som vill njuta av premiumfunktioner och exklusivt innehåll har vi skapat ett medlemskap som hjälper oss att utveckla sajten vidare. Vi har redan nu publicerat nya funktioner till sajten som du kan testa gratis i 7 dagar, när du skapar ett konto.

Eftersom vi precis har lanserat den nya versionen av sajten har vi nu en kampanj för en årsprenumeration. Genom att köpa ett helt år säkerställer du tillgången till alla våra instruktioner och medlemsförmåner i 12 månaders tid.

Om du vill utnyttja rabatten kan du nu signa upp för en årsprenumeration för 450kr per år (38,50kr i månaden) med koden CREATEWITHMYO. Medlemskapet kommer att innebära även andra förmåner, rabatter på garnerna med mera.

Tack för att du är med i vår community!

Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10