Vänligen verifiera din e-postadress genom att klicka på länken som skickats till youremail@gmail.com eller skicka igen.
mönster

Filt i mormorsrutor "Gabriella"

Virka en härlig filt i mormorsrutor med vårt MYO Basic Wool garn

Denna instruktion är gjord för nybörjare och passar därför alla! Att virka mormorsrutor är inte så svårt som man tror och i denna instruktionen guidar vi dig genom alla steg. Det finns många olika projekt du kan göra med mormorsrutor och här visar vi hur du sätter ihop dem till en filt. Du väljer färger och storlek på filten själv och gör den unik, precis som du vill ha den. Det enda du behöver är MYO Basic Wool och virknål 6 eller 7 mm.

Garnåtgång: Från ca 400 g till en filt som mäter ca 45 x 65 cm. Allt beror på hur hårt/löst man virkar och därför kan du behöva lite mer än 400 g om du virkar hårt.

Färgerna som används i videon är beige, nature white, light grey och peach.

Filt i mormorsrutor "Gabriella"

Detta behöver du:

MYO Basic wool | 100g

Basic wool - Ullgarn

Köp produkt

Virknål 6mm

Virknål i bambu

Köp produkt

Såhär gör du

Lizette By

Vi fortsätter att utveckla Make Your Own

För alla som vill njuta av premiumfunktioner och exklusivt innehåll har vi skapat ett medlemskap som hjälper oss att utveckla sajten vidare. Vi har redan nu publicerat nya funktioner till sajten som du kan testa gratis i 7 dagar, när du skapar ett konto.

Eftersom vi precis har lanserat den nya versionen av sajten har vi nu en kampanj för en årsprenumeration. Genom att köpa ett helt år säkerställer du tillgången till alla våra instruktioner och medlemsförmåner i 12 månaders tid.

Om du vill utnyttja rabatten kan du nu signa upp för en årsprenumeration för 450kr per år (38,50kr i månaden) med koden CREATEWITHMYO. Medlemskapet kommer att innebära även andra förmåner, rabatter på garnerna med mera.

Tack för att du är med i vår community!

Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
Steg 5
Steg 6
Steg 7
Steg 8
Steg 9
Steg 10